Malerfirma i Oslo og Viken

Vi er spesialist på alle typer malerarbeider samt på rehabilitering av fasader. Vi har mer enn 20 års erfaring, konkurransedyktige priser, gode referanser og mange fornøyde kunder.
Utvendig maling

Vi vet hva som er viktig i utvendige oppussingsprosjekter i et værhardt land som Norge, og har kompetanse på valg av riktig produkter for optimal kvalitet og varighet. Vi innfrir alltid kravene til kvalitet og miljø.

Det er ikke så mye som skal til for å forvandle et nitrist rom til en trivelig oppholdsplass.   Vi er grundige med forarbeid og beskyttelse av tilliggende flater, og har vår styrke i å se helheten i et malerprosjekt.

Vi  har lang erfaring med alle typer gulv, og kan bistå med kompetanse og rådgivning i valg av materialer såvel som selve arbeidet.  Vi samarbeider med gode og leveringsdyktige leverandører.

Vi har lang erfaring med epoxygulv og sørger for at du får et gulv som er tøft og slitesterkt, samtidig som det ser bra ut.

Epoxy gir en flott blank overflate, og vi har erfart at også blir mer og mer populært som gulvbelegg i moderne hjem. 

Med tapet kan du velge blant et uendelig antall mønstre og farger for å oppnå den ønskede effekten. Våre dyktige håndverkere har lang erfaring og vet hvordan jobben utføres på best mulig måte.

Vi tilbyr profesjonell legging og vedlikehold av parkett i boliger/fritidsboliger, bedrifter og offentlige bygg basert på kundens ønsker og behov. Vi har kompetente medarbeidere innen sliping, behandling, legging og montering.

Vi er spesialister på gipslegging. Gipsplater finnes i mange varianter og kan brukes til svært mye forskjellig. Vi tar den jobben for oss! Vår oppgave er å avstemme alle farger i et rom og i en bolig til harmonisk enhet, og det er det vi gjør. 

Vi kommer høyt anbefalt på MittAnbud

Helsparkling + maling

Veldig godt fornøyd med malejobben gjort hos meg. Malerjobb med helsparkling av vegger og tak, samt maling av listverk, karmer, radiator og dør. Jobber effektivt og til en bra pris, god kommunikasjon underveis. Anbefales!

Rikke, Oslo, 15. okt. 2021

Tapetsering

Veldig fornøyd med resultatet 😊 god pris, pålitelig og effektiv 😊 kom med prøver av strie da vi var i tvil i forhold til mønster. Yter det lille ekstra 😊 anbefales til andre som ønsker å legge strie 😊

Caroline, Oslo, 8. sep. 2021