Våre tjenester

Trenger du hjelp med ditt hjem? Bor du i Oslo eller Viken? Vi kan hjelpe deg med alt innen maling, gulvlegging, epoxy, tapetsering, gips og parkett

House Painting
Utvendig maling
Image by Karl Solano
Innvendig maling
alhaji 1.jpg
Gulvlegging
epoxy.jfif
Epoxy

Når du skal benytte deg av en profesjonell maler skal du kunne stille krav til sluttresultatet, men også at arbeidet som utføres har lang holdbarhet. I flere år har vi bistått med malerarbeider i høy kvalitet.

Dersom du har konkrete ønsker for maling eller ønsker noe annerledes kan vi hjelpe deg med å velge type maling. Vi bruker profesjonelt utstyr og kvalitetsprodukter for å oppnå det beste resultatet. 

Har du et hus eller en leilighet  du ønsker å få lagt nytt gulv i? Vi legger alt av gulv for våre kunder som laminat, parkett og tepper. Vi utfører arbeid for privatkunder, bedrifter og offentlig sektor. 

Vi kan alt om epoxy. Vi kan installere slitesterke gulvbelegg på eksisterende flytsparkel, påstøp- og betongunderlag. Ved behov oppretting av ujevnt underlag eller sparkling og støping av ny flate, påtar vi oss disse oppgavene.

Tapetsering.jpg
Tapetsering

Tapetsering eller tapetsere betyr å montere opp tapeten på veggen. Har du tenkt på å tapetsere en vegg eller et helt rom? Tapet kommer i utallige mønstre og farger som fyller rommet med ny energi. Trenger du en dyktig håndtverker til å ta den jobben for seg, kan du være trygg på å tilkalle oss. Vi legger stor vekt på miljø, økonomi og fleksibilitet.

parkett.jpeg
Parkett

80% av alle reklamasjoner på parkettgulv skyldes leggefeil og brukerfeil. Vi tilbyr profesjonell legging og vedlikehold av parkett i boliger, bedrifter, offentlige bygg og idrettshaller. Med lang erfaring og stor kompetanse på underlag, parkett og legging, legger vi gulvene slik at de skal vare lenge. 

gips.jfif
Gipslegging

Gipsplater er stabile, de verken krymper eller utvider seg med vekslende luftfuktighet. De er derfor et godt valg som underlag for fliser. Selv om det ser ut som en enkelt jobb, det kreves erfaring når sparklingen av sprekkene skal foretas. Vi tar for oss denne jobben, da bruker du tid på det du egentlig liker å gjøre.